Skipass inclus!
Tux - Zillertaler la înălţime!

Tux cu ale sale 5 aşezări este situată la finalul văii Ziller. Vorderlanersbach, Lanersbach, Juns, Madseit precum şi Hintertux sunt sătuce tipic tiroleze la altitudini între 1.300 şi 1.500 m şi se întind pe o lungime de 8 km. Localitatea permite accesul direct la domeniul schiabil Rastkogel, Eggalm şi domeniul schiabil pentru întregul an al gheţarului Hintertuxer. Pe lângă Après-Ski intens, vă stau aici şi alte posibilităţi de agrement la dispoziţie, cum ar fi multiplele oferte de spal. O experienţă unică este coborârea în peştera Spannagel la gheţarul Hintertuxer: lungimea acesteia depăşeşte 10 km şi adâncimea este de peste 25 m!

Oferta de après-ski pe ghețarul Hintertux este foarte bogată: Hohenhaus-Tenne Hintertux din stațiunea din vale vă invită la prima băutură de la bun început. După aceea, mai multe discoteci și baruri vă invită să petreceți până la primele ore ale dimineții. Vedete pop celebre cântă în mod regulat la seria de petreceri "Tux1" de la "Papperla Pub" din Hintertux, asigurându-se că publicul este la fel de numeros pe cât de dornic de petrecere. Așa-numitul "Nightliner", o legătură de autobuz (de la ora 18:30 la 02:30) între Finkenberg și Hintertux pentru toți oaspeții petrecerii (contra cost), vă asigură o călătorie sigură între artiștii petrecăreți. Există, de asemenea, o mulțime de opțiuni când vine vorba de activități de agrement în Tux. Vă așteaptă o cursă de tobogan rapidă pe pista de tobogan de 3 km de la Bichlalm - opțional, cu o seară ulterioară la o cabană de munte. Și mai multă distracție cu sania vă așteaptă pe cele două piste de tobogan iluminate din Lanersbach și Juns. Din Hintertux pornesc mai multe trasee de drumeții ușoare, inclusiv pista de tobogan de la Bichlalm sau de-a lungul pârtiei de schi fond Tux. Patinajul și curlingul sunt posibile pe patinoarul natural din Tux, care este, de asemenea, iluminat seara. Restaurantele și pub-urile din sat oferă o oprire confortabilă, unele cu posibilitatea de a juca darts, biliard sau fotbal de masă. Experiențe montane unice vă așteaptă la înălțime, pe ghețarul Hintertux. Urcați cu Funitel "Gletscherbus 3" până la terasa panoramică de la 3.250 m și bucurați-vă de priveliștea fabuloasă de la stația montană Gefrorene Wand de pe Großglockner, peste Dolomiții din Tirolul de Sud până la Zugspitze. Sau coborâți în Spannagelhöhle, una dintre cele mai importante peșteri din Tirol, care are o lungime de 10 km și o adâncime de până la 25 de metri. Dacă doriți să călătoriți puțin mai departe, vă recomandăm o plimbare cu nostalgica cale ferată Zillertal Railway prin peisajul de iarnă acoperit de zăpadă. Cea mai apropiată gară se află în Mayrhofen, la aproximativ 13 km de Tux.

Skipass-ul "Zillertaler Superskipass" vă pune la dispoziţie 542 km de pârtii în Zillertal Arena, la Mayrhofner Bergbahnen, la domeniul schiabil glaciar Zillertal 3000, la domeniul Hochzillertal – Hochfügen – Spieljoch precum şi la Wildkogel-Arena in Bramberg. Între domeniile schiabile legăturile sunt asigurate exemplar cu skibus şi tren. De câţiva ani Zillertal Arena oferă Wi-Fi gratuit în domeniile sale schiabile, aşa vă puteţi bucura de zăpadă şi soare şi împărţi bucuria imediat şi cu cei dragi de acasă (v. regiunea de schi). Zillertal 3000 - zonă de schi şi glaciară include domeniile schiabile Ahorn, Penken, Rastkogel, Eggalm şi gheţarul Hintertuxer. În întregul domeniu schiabil vă stau la dispoziţie 202 km de pârtii şi 65 instalaţii pe cablu între 630 şi 3250 m altitudine. Cu skipass-ul Gheţar Hintertux vă puteţi da pe 60 km de pârtii. Gheţarul Hintertuxer vă asigură zăpadă şi de-a lungul verii şi vă oferă în plus coborâri foarte variate. Fie că este vorba de coborârea de vale de 12 km de la Gefrorenen Wand ("Peretele Îngheţat"), de pârtia mogul de la Olperer sau ariile de zăpadă adâncă de la Kaserer (3.093 m) - veţi găsi sigur ceva pe gustul dvs.! Un alt moment de vârf poate fi un tur pe gheţar - puteţi cuceri în o zi 15.000 m altitudine şi 60 km coborâre. Ţineţi cont de faptul că la rezervările pentru pre-sezon (octombire - noiembrie) este inclus doar skipass-ul "Hintertuxer Gletscher". Pârtiile de la Eggalm vă oferă o vedere minunată asupra văii Tux şi domeniul schiabil Rastkogel, a cărui instalaţii pe cablu oferă noi servicii cum ar fi încălzire de scaun şi sunt protejate de condiţii meteo, poate fi accesat şi prin intermediul leagănului de schi Penken şi Horberg. La Penken vă stă la dispoziţie pe lângă legendara coborâre Harakiri şi "Penken Funpark", cu infrastructură excelentă. Fără legătură directă din Tux, doar prin Mayrhofen, la Ahorn vă aşteaptă un domeniu schiabil mic dar excelent pentru începători şi cea mai mare gondolă din Austria. Domeniul schiabil gheţarul Tux/Hintertuxer a fost nominalizat câştigător în anul 2014 în categoria "siguranţa de zăpadă" - oferă posibilitate de schi 365 zile pe an. Din iarna 2017/18 vă aşteaptă şi instalaţia de 10 locuri pe cablu Finkenberg I. care înlocuieşte cabina de 4 locuri de la staţia de vale Finkenberg şi transportă până la 2400 persoane pe oră în 56 de cabine. Este mai rapidă, are scaune încălzite şi oferă şi Wi-Fi oaspeţilor săi.

Toate staţiunile din Valea Ziller sunt pârtii de schi fond. În total, aceasta creează o rețea de aproximativ 125 km lungime. În jurul localităţii Tux veți găsi aproximativ 28 km de pârtii de schi fond bine îngrijite, unele dintre ele fiind și în stil skating.. Cel mai lung traseu, Luggi-Gredler de 14 km, vă duce de la Tux-Vorderlanersbach la Madseit. Datorită altitudinii sale de 1300 m până la 1450 m, este încă practicabil atunci când în altă parte deja nu se mai poate schia. La prezentarea biletului Tux-Finkenberg, se poate folosi gratuit serviciul de transfer între Mayrhofen și Hintertux.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Höhlenstein, Zillertal, Austria

Verifica tarife si disponibilitate