Skipass inclus!
Saalbach - Vacanţă la schi la maxim!

La o altitudine de 1.003 m veţi găsi localitatea Saalbach, în centrul unui peisaj montan de vis. Glemmtal a fost odată o vale săracă şi dedicată exclusiv agriculturii, astăzi vă aşteaptă însă cu staţiuni animate şi este un adevărat paradis al sporturilor de iarnă. Datorită tunelului de centură centrul este practic lipsit de trafic în aşa fel încât o plimbare plăcută este întotdeauna posibilă. Drumurile către instalaţii şi pârtii sunt foarte scurte şi oferta de sport, Après-Ski şi cultură nu lasă nimic de dorit. Fie cumpărături, bowling, derdeluş, rafting şi tubing, patinaj sau plimbări romantice cu săniile trase de cai – fantezia dvs. nu va întâmpina obstacole!

Cu cât este mai frig, cu atât mai aprinsă atmosfera! Après-Ski se scrie cu literă mare atât în Hinterglemm cât şi în Saalbach! Numeroase refugii primitoare vă aşteaptă să ciocniţi un pahar în onoarea unei zile perfecte la schi, iar o vizită la „Hinterhagalm“, "Bauer's Schi-Alm", "Hexenhäusl", "Tanzhimmel" şi "Goaßstall" face parte din programul obligatoriu al unui fan al Après-Ski-ului! Numeroase baruri şi pubs ca Checker Club - Post Bar în staţiune, pe toate gusturile vă pun la dispoziţie posibilitatea de a continua distracţia şi - de ce nu - flirtul. Discotecile vă aşteaptă cu rock, pop, rave, techno, foxtrott sau chiar vals. Pentru atmosferă de Oktoberfest şi în miezul iernii recomandăm "AsitzBräu", la staţia de munte a instalaţiei Asitzbahn, la 1763 m altitudine. Cei care vor ceva mai liniştit pot să profite de multele restaurante şi cafenele. Interesaţi-vă la hotelier unde puteţi mânca specialităţile locale sau faceţi o plimbare de descoperire prin localitatea practic fără trafic. Nici de activităţi sportive nu veţi duce lipsa: fie că este vorba de patinaj, săniuş, fie de plimbări romantice cu căruţa trasă de cai. Pentru doritorii de experienţe inedite Hinterglemm este o comoară: de la aventuri în Glemmy Offroad Park cu snow-quads sau tubing la Unterschwarzachbahn – sunt multe posibilităţi de distracţie pe lângă pârtie.

Skipass-ul inclus este Ski Alpin Card, care vă permite acces la legendari 408 km de pârtii, urmând motto-ul "1 skipass - 3 regiuni - nenumăraţi munţi! Acoperă nu doar Skicircuss Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn, ci şi Schmittenhöhe în Zell am See, precum şi domeniul glaciar Kitzsteinhorn la Kaprun. Dacă această asociaţie nu vă ajunge - puteţi extinde la Super Ski Card (v. regiunea de schi). Acest skipass vă permite accesul la 22 regiuni de schi din Tirol şi Salzburg şi la distracţie nelimitată pe peste 2750 de km de pârtii. Din Saalbach aveţi acces direct la Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Skicircus vă pune la dispoziţie numeroase pârtii pentru începători, avansaţi şi experţi şi este astfel perfect pentru toate nivelele de cunoştinţe. Pârtii mogul, cu mare înclinaţie, porţiuni de carving şi o pistă contra cronometru precum şi 2 pârtii cu nocturnă completează oferta, în timp ce tunurile de zăpadă asigură zăpadă suficientă. Cine vrea să descopere coborârile plăcute din jurul Saalbach - incl. pârtia de Campionat Mondial de la Kohlmais nu poate pierde ocazia de a face circuitul Saalbach-Runde, duce pe 16 km pe ambele pante ale văii Glemmtal, înconjurând staţiunea. În special există multe posibilităţi pentru începători, 140 km de pârtii albastre şi verzi stând la dispoziția lor în întregul domeniu schiabil. Și familiile cu copii au de unde alege, chiar la stația de vale a instalației pe cablu Asitzkabinenbahn se găsește Leo’s Kinderland, iar zone cu covor fermecat, pentru exerciții, caruselul pentru copii, iglul din zăpadă și cetatea cu cavaleri, toate sunt ideale pentru copii care exersează primele mișcări în zăpadă. Nu degeaba Saalbach este unul dintre cele mai îndrăgite domenii schiabile din Alpi - aici este câte ceva pentru oricine. Pe cei cu multă experienţă îi aşteaptă coborârile „Zwölferkogel Nord“ şi "Schattberg Nord" cu provocări pe măsură. Freestylerii consideră Skicircus un autentic paradis: se pot da în 3 snowpark-uri şi pe o porţiune de boader-cross. Plănuit este ca Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn şi domeniul schiabil Zell am See-Kaprun să devină un unic domeniu până în 2023. Din iarna 2019/20 circulă zellamseeXpress, care transportă snowboarderii şi schiorii de la Glemmtal la Zell am See, la Schmittenhöhe. Deocamdată puteţi lua skibus-ul de la Vorderglemm înapoi la Skicircus şi astfel schimba domeniile fără probleme.

Saalbach-Hinterglemm vă aşteaptă cu un domeniu dedicat schiului fond mic dar de foarte bună calitate. Există o rută la altitudine între 1100 -1400 m de 2 km - acces cu instalaţia Reiterkogelbahn - şi una de vale cu o lungime de 8 km la Hinterglemm, până la Lindlingalm. La Saalfelden Leogang se află alţi 150 km pârtie. Domeniile schiabile de schi fond din jurul Saalfelden Leogang le alătură reţelei lărgite de pârtii din Saalachtals, care oferă cca. 80 km de pârtii cât se poate de bine pregătite. Fieberbunn lărgeşte oferta cu alţi 22 km de pârtii.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Austria, Saalbach-Hinterglemm, Austria

Verifica tarife si disponibilitate