Circuit de toamna Itinerariu: Viena - Padova - Milano - Verona - Lido di Jesolo - Venetia - Graz
Ziua 1
Plecare din Cluj Napoca dis de dimineata, (ora 02.00) de la Sala Sporturior in directia Viena, glorioasa capitala imperiala, capitala muzicii cu palatele, stradutele si cafenelele care amintesc de vremurile de altadata. Ajungem in Viena in jur de ora 10.00 si ne incepem vizita cu Palatul Schonbrunn, resedinta de vara a Casei de Habsburg, ne plimbam prin gradinile palatului, pe unde altadata se plimba Sissi, Imparateasa Elisabeta a Austriei. Optional, se poate vizita si interiorul (contra cost). Dupa vizita Palatului Schonbrunn urmeaza un tur panoramic cu autocarul pe Ringul Vienez, tur pietonal pentru a observa cele mai frumoase cladiri cu care se mandreste Viena: Primaria, Cladirea Parlamentului, Palatul Hofburg, care este resedinta de iarna a Casei de Habsburg, Biserica Sf.Petru, strada Graben si ajungem la Domul Sf.Stefan care uimeste prin grandoarea sa. Seara, cina traditionala austriaca (optional). Cazare la hotel de 3* in zona Viena.

Ziua 2
Mic dejun. La ora la 07.30 ne aranjam frumos si pornim spre Milano, capitala modei. In drum spre Milano, ne oprim si facem un popas in Padova, unde vizitam frumoasa Bazilica Sf.Anton si Gradina Prato Della Valle. Ne continuam drumul catre Milano, ajunge seara tarziu, cazare la hotel de 3* in zona Milano.

Ziua 3
Mic-dejun. Incepem sa exploram Milano, principalul oras din nordul Italiei, care atrage si impresioneaza prin arhitectura renascentista si atmosfera romantica. De asemenea, este renumit pentru casele de moda si magazinele cochete, nu degeaba este denumit capitala modei si a design-ului. Vizitam Domul din Milano care este bijuteria culturala cea mai de pret si emblema orasului. Continuam cu Teatrul Scala din Milano, unul dintre cele mai celebre teatre de opera din lume, Castelul Sforzesco, fosta resedinta a ducilor de Milano. Seara, cazare la acelasi hotel in Milano.

Ziua 4
Mic-dejun. Lasam in urma Milano si ne indreptam spre Lido di Jesolo, inainte de a ajunge, facem o scurta oprire in Verona pentru vizita, shopping si pranz. Ne continuam drumul, seara cazare si cina in Lido di Jesolo.

Ziua 5
Mic-dejun. Timp liber sau Optional Excursie la Venetia - orasul de poveste situat pe apa (Vapor Punta Sabioni - Piata San Marco, Croaziera pe Grande Canal Venetia cu marea majoritate a obiectivelor turistice: Marele Canal, Ponte Rialto, Gara Santa Lucia, Palatele Ducale, circuit complet 20 de statii). Seara, cina si cazare la acelasi hotel.

Ziua 6
Mic-dejun. Pornim spre casa. Pe traseu, oprim la Graz care este al doilea oras ca si marime al Austriei, dupa Viena, pentru o scurta vizita in centrul orasului. Pornim din nou la drum in directia Budapesta, prilej cu care vom admira capitala dunareana din autocar. Ajungem acasa noaptea tarziu spre dimineata zilei de 30.10.2022.


Circuit de toamna
Itinerariu: Viena - Padova - Milano - Verona - Lido di Jesolo - Venetia - Graz

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Cluj Napoca - Budapesta
Transport Autocar Budapesta - Cluj Napoca

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Cluj Napoca catre Circuit Austria - Italia - Ungaria, Toate locatiile, Austria

Verifica tarife si disponibilitate