Skipass inclus!
Niederau - Comoară de schi în Tirol!

Niederau este situat la cca. 824 m altitudine, la intrarea în vale şi la doar circa 7 km de Wörgl, cel mai apropiat oraş. La marginea Alpilor Kitzbühel şi la poalele Markbachjoch (1.500 m) acest sat tipic tirolez stabileşte standardul pentru comoditate şi linişte pentru concediile la schi. Biserica cu turnul tipic ascuţit domină orizontul satului unde sporturile de iarnă sunt acasă din 1947. Aşezarea vă va convinge şi prin preţurile bune şi prin farmecul său tradiţional şi romantic. Oferta de activităţi de agrement este ideală pentru familii şi este completată de oferta gastronomică variată şi foarte gustoasă. Din centru pleacă mai multe instalaţii către domeniul schiabil iar cu skibus-ul inclus în skipass ajungeţi fără probleme şi la celelalte pârtii din Wildschönau.

Après-Ski-ul în Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau este pregătit pentru toate tipurile de turist, Refugii tradiţionale situate frumos şi alte staţii în domeniul schiabil sau în vale vă aşteaptă la un pahar. Adrese bune pentru revenirea de pârtii sunt de exemplu "Bobo’s-Heustadl-Bar" sau Schnapshütte" , chiar lângă staţia de vale a instalaţiei Markbachjochbahn sau "Gruttn-Stadl" la staţia de vale a instalaţiei Schatzbergbahn. Din sezonul 2016/2017 se pot bucura la Markbachjoch toţi sportivii de refugiile Nordbergalm şi băuturile reci sau calde şi preparatele regionale pe care le oferă. Ideală pentru toată familia este o seară de săniuş pe unul din derdeluşurile Wildschönauer sau o plimbare cu rachetele de zăpadă prin fermecătoarele peisaje de iarnă ale Hochtals. Seara vă aşteaptă numeroase restaurante şi alte localuri gastronomice cu specialităţi tiroleze. Petrecăreţilor le stau la dispoziţie baruri, pub-uri şi discoteci - unele chiar cu muzică live - unde puteţi petrece până târziu în noapte.

Prin asocierea domeniilor schiabile Wildschönau şi Alpachtal şi noua cabină vă stau la dispoziţie în total 113 km de pârtii cu skipass-ul "Ski Juwel". Aceasta vă permite accesul la domeniile schiabile Markbachjoch/Lanerköpfl, Oberau, Schatzberg precum şi Kramsach, Reither Kogel şi Wiedersberger Horn prin 46 instalaţii pe cablu sau benzi între 690 şi 2025 m altitudine! Diferite coborâri cu toate gradele de dificultate asigură distracţia pe plăci pentru toţi schiorii, de la începători până la cei cu multă experienţă. Copii vor găsi oferta pe măsura la Bobo's Kinderclub! Pentru familii şi cei cu un stil liniştit recomandăm în special Schatzberg sau Reither Kogel, cu mini-club-ul lui Bobo. Aici vă aşteaptă din sezonul 16/17 o porţiune de competiţie Eva-Maria Brem Riesentorlauf la Reither Kogel, unde se măsoară şi viteza de coborâre. Pentru cei ambiţioşi mai degrabă coborârile de pe versantele de nord ale Markbachjoch şi Lanerköpfl - vor adora şi diversele zone de zăpadă adâncă şi de freeride de aici cu 16 km de rute marcate. La diversele pârtii ajungeţi comod cu ski-bus-ul gratuit. Pe pasionaţii de Snowboard îi aşteaptă cu porţile deschise Snowpark-ul de la Wiedersberger Horn, Fun-Park-ul de la Schatzberg precum şi Centrul de Curse și Antrenamente din Niederau. Cu ocazia celei de-a 10-a aniversare a Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau, în iarna 22/23 va fi inaugurat noul Hornbahn 2000. Acesta vă va duce la cel mai înalt punct al domeniului schiabil în mai puțin de 4 minute. Un adevărat punct de atracție este și noua stație montană a Hornbahn 2000 unde punctul de belvedere de 360° „Vârful Alpbachtal” oferă panorame unice ale munților tirolezi. Vreţi să împărtăşiţi direct pozele cu cei dragi de acasă sau să socializaţi la après-ski? Nici-o problemă, căci aveţi la dispoziţie în tot domeniul schiabil 20 de ”Hotzones”, cu Wi-Fi gratuit. Cu extinderea skipass-ului la Super Ski Card (v. regiunea de schi), puteţi profita şi de mai mult de experienţa dvs. la schi: cu acest card acces nelimitat în 21 de domenii schiabile din Tirol şi Salzburg, cu 926 instalaţii pe cablu de pe 2.750 km de pârtii!

Pe cei 40 km de trasee cât se poate de bine pregătite din Wildschönau veţi găsi tot ceea ce vă doreşte inima din punct de vedere al schiului fond. În împrejurimile de vis puteţi explora însorita vale a Niederau şi Oberau şi Mühltal şi Auffach. Drumul de la rute la următorul local gastronomic tradiţional nu este niciodată prea lung, ceea ce este un avantaj în plus când vine vorba despre aceasta rețea. În Niederau schiorii fond pot profita de un total de 15 km de pârtii. Gradul de dificultate este de la uşor la mediu.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Austria, Wildschonau, Austria

Verifica tarife si disponibilitate