ITINERAR

 

Ziua 1. Bucuresti – Brisbane

Check in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti pe zborul cu destinatia Brisbane.

 

Ziua 2. Brisbane

Sosire in Brisbane si transfer catre hotel. Seara, cazare la Ibis Styles Brisbane Elizabeth Street 4* sau similar in Brisbane

 

Ziua 3. Brisbane 

Mic dejun. Timp liber pentru a explora orasul sau optional*, excursie la Australia Zoo, faimoasa datorita serialului – documentar “The Crocodile Hunter” cu Steve Irwin si familia sa. Seara, cazare la Ibis Styles Brisbane Elizabeth Street 4* sau similar in Brisbane

 

Ziua 4. Brisbane

Mic dejun. Transfer spre port pentru imbarcare pe Nava Quantum of the Seas

 

Ziua 5. Zi pe mare

Timp liber la dispozitie pentru relaxare la bordul vasului de croaziera.

 

Ziua 6. Airlie Beach

Timp liber la dispozitie sau excursie optionala cu catamaranul la Marea Bariera de Corali pentru snorkeling. Prânzul este inclus.

 

Ziua 7. Airlie Beach

Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Kuranda. Plimbare cu telecabina pentru a admira bogatia padurii tropicale, apoi plimbare cu trenul istoric prin peisaje naturale spectaculoase.

 

Ziua 8. Pe mare

Timp liber la dispozitie pentru relaxare la bordul vasului de croaizera Quantum of the Seas 

 

Ziua 9. Brisbane

Debarcare de pe Nava Quantum of the Seas. Transfer la hotelul din Brisbane. Seara, cazare la Ibis Styles Brisbane Elizabeth Street 4* sau similar in Brisbane

 

Ziua 10. Brisbane – Bucuresti

Mic dejun. Ziua este libera pentru explorarea orasului pe cont propriu sau optional* excursie de o zi la padurea tropical din Tamborine Mountain si vizita la pestera de viermi fluorescenti (glow-worms). Seara, transfer la aeroport si imbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti.

 

 

NOTA: Excursiile mentionate  in program au titlu informativ  si pot exista modificari pana la momentul calatoriei. Acestea se rezerva  si se achita  la bordul navei de croaziera  in functie de disponibilitate. Tariful se comunica local.

 

Tariful include: cazare cu pensiune completa la bordul vasului inclusiv apa, limonada, ceai si cafea la dozator; activitati de recreere*; gym; fitness*; sauna; taxe si servicii portuare si taxa pentru servicii la bord
* Se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite activitati de recreere

Tariful nu include: excursiile optionale si cheltuielile personale (de exemplu, bauturile servite la bord, serviciul de spalatorie, tratamentele de frumusete si sanatate, telefoanele, casino, internet, rezervarile la restaurantele cu specific, room service etc.),  bacsisuri pentru ghidul si soferul local, asigurare medicala/ storno, taxa de viza pentru Australia, orice altceva ce nu apare mentionat ca fiind inclus in tarif.

 

Servicii optionale in Brisbane:

Excursie la Australia Zoo: 169 Eur/ persoana (se achita in avans, in agentie)

Excursie la padurea tropicala din Tamborine Mountain si vizita la pestera de viermi fluorescenti (glow-worms): 179 Eur/ persoana (se achita in avans, in agentie)

 

• Taxa pentru procesare viza Australia - 25 Eur/ persoana

 

Calatoria se efectueaza cu pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii. Nu se accepta pasaport temporar

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Croaziera Australia - Marea Bariera de Corali, Toate locatiile, Australia

Verifica tarife si disponibilitate