Skipass inclus!
SuperDévoluy - Pârtii de vis cu soare şi zăpadă!

SuperDévoluy se află la 92 km sud-est de Grenoble şi este foarte uşor accesibilă folosind autostrada şi drumul naţional. Der Staţiunea a primit distincţia de "Famille Plus Montagne", pentru infrastructură deosebit de bună pentru familii şi oferte pentru toate grupele de vârstă. Centrul este dominat de două complexe de apartamente, care dispun de ample zone comerciale. Numeroasele magazine invită la cumpărături, iar cafenelele şi barurile la pauza şi relaxare. La o masă în unul din multele restaurante de specialităţi vă puteţi bucura de mâncarea delicioasă şi atmosfera plăcută. Nou aplicaţie de Smart-Phone SuperDévoluy vă permite să accesaţi diferite informaţii cum ar fi harta pârtiilor, măsurarea altitudinii şi în plus diverse jocuri.

După-amiaza, terase însorite şi cafenele invită vizitatorii la relaxare şi delectare. După o zi obositoare, vă recomandăm o vizită la băile de aburi sau la saună. Peisajul înconjurător superb poate fi cel mai bine apreciat făcând schi fond (cca. 35 km) sau drumeţii cu rachete de zăpadă (30 km de trasee). O atracţie deosebită este de exemplu snowmobilul sau trasul cu arcul în mijlocul munților . Pentru seri liniştite puteţi găsi în oraş numeroase baruri confortabile şi un cinematograf iar pe cei doritori de distracţie îi aşteaptă discoteci unde pot petrece după pofta inimii. Vi se oferă un program atractiv, ca de exemplu o masă cu fondue sau raclette sau un tur al barurilor locale.

Cu skipass-ul "SuperDévoluy & La Joue du Loup" vă stau la dispoziţie 23 de instalaţii de transport pe cablu, care acoperă 100 km de pârtie, cu o diferenţa de altitudine de 1000 m. Chiar din SuperDévoluy pornesc câteva instalaţii, aşa ca aici practic nu s-a auzit de noţiunea de coada. Noua instalaţie "Pré Renard" asigură o altă legătură între SuperDévoluy şi La Joue du Loup şi duce utilizatorii SnowPark-ului rapid din nou la start. Reţeaua permite explorarea pârtiilor uşoare şi medii până la La Joue du Loup iar terenul cu pante însorite, poale cu umbră şi minunate coborâri garantează o experienţă variată. Mai exigentă este zona de vârf, unde se găsesc pârtii cu nume promiţătoare cum ar fi "Le Mur" (Zidul). Cu telescaunul cu 6 locuri "Le Sommarel", ajungeţi viteză ridicată în cele mai înalte porţiuni ale domeniului schiabil. Freeriderii sunt aşteptaţi în special la Combe Ratin sau la Tête de la Cluse cu posibilităţi excelente. O delicatesă pentru fanii snowboardului sunt cei 10.000 m² ai "Mushroom Park", la 2000 m altitudine cu Quarterpipe, Big Airs, Tables şi un Boardercross. Zăpada este asigurată nu doar de localizarea şi altitudinea pârtiilor ci şi de numeroasele instalaţii de zăpadă artificială. Interesant pentru părinţi: Domeniul schiabil are distincţia "Famille Plus Montagne", pentru domenii cu infrastructură deosebit de bună pentru familii. Copii mici de la 15 luni în sus sunt supravegheaţi în staţiune sau la grădiniţa de schi jumătate sau zi întreagă, iar părinţii pot închiria la destinaţii lucruri greu de transportat cum ar fi pătuţuri de copii sau cărucior. Există şi un derdeluş şi un parc de joacă.

SuperDévoluy şi La Joue du Loup vă aşteaptă împreuă cu o reţea cu cca. 35 km. Regiunea oferă peste 80 km, cu diferite grade de dificultate. Platoul Boucherac, la periferia Superdévoluy, este în special potrivit pentru începători. Traseele din regiunea învecinată La Joue du Loup, în Bois de Chagier, sunt de asemenea foarte atractive. Cel mai lung traseu este "Traversée du Dévoluy", foarte exigent nu doar datorită celor 38 de km, şi de aceea îl recomandăm doar schiorilor de fond cu experienţă şi în formă! Dimpotrivă, traseul la altitudine "Le circuit du pré de renard" (6 km lungime, altitudine 1850 m) este accesibil şi pentru cei cu mai puţină experienţă.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Résidence Le Bois D'aurouze, SuperDévoluy, Franta

Verifica tarife si disponibilitate