Descriere ASIA BEACH RESORT HOTEL: 
Hotelul ASIA BEACH RESORT HOTEL a fost deschis in anul  2016, se afla la doar 3 km de centrul orasului Alanya si are o capacitate de  306 camere. 
Tip masa: 
Ultra All Inclusive
Localizare ASIA BEACH RESORT HOTEL:
Hotelul este situat la 130 km de aeroportul din Antalya si la 40 de km de aeroportul Gazipasa Alanya. 
Plaja:
La ASIA BEACH RESORT HOTEL accesul la  plaja se face prin tunel subteran. Pe plaja este amenajat ponton cu suprafata de 1200 mp. Umbrelele si sezlongurile pe plaja sunt gratuite.  
Dotari camere: 
Camerele hotelului sunt dotate cu seif, telefon, minibar, TV, internet wi-fi, aer conditionat, baie cu dus, facilitati de preparare a ceaiului si cafelei.
Facilitati generale ASIA BEACH RESORT HOTEL:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 2 restaurante a la carte, patiserie, baruri  (Lobby Bar, Disco Bar contra cost, Beer Pub, Vitamin Bar, Pool Bar, Beach Bar), piscina pentru adulti, piscina pentru copii, piscina cu tobogane, piscina interioara pentru adulti si copii, sauna, hamam, sala de fitness, cinema, sala de jocuri, play station si internet cafe, sali de conferinta.  
Servicii cu plata: bauturile consumate in Disco Bar, fresh-urile de fructe, play station si internet cafe, biliard,  bowling, sporturi de apa.
Facilitati copii ASIA BEACH RESORT HOTEL: 
Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club, piscina interioara si piscina exterioara.
Alte informatii:
-      in restaurante tinuta este obligatorie; 
-      accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;
-      in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si  barurilor se poate modifica;
-      hotelul isi rezerva dreptul de a modifica  conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5* 
Pagina web: www.asiabeachresort.com 

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - ALANYA 2021 Bucuresti - Alanya; Taxe de aeroport; Avion ALANYA - OTOPENI 2021 Alanya - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Bucuresti catre ASIA BEACH RESORT HOTEL, Alanya, Turcia