Skipass inclus!
Reith - Vacanță în inima Tirolului!

Cu puțin timp înainte de Wiedersberger Horn, la intrarea în Alpbachtal, se află mica comunitate Reith, la o altitudine de aproximativ 640 m. Aici, unde pe vremuri aveau loc exploatări miniere de argint și cupru, există acum o zonă pentru sporturi de iarnă care este potrivită în special pentru familiile cu copii și pentru primele lor încercări pe schiuri. Din sat, o telecabină cu 8 locuri vă duce în 5 minute până la Reither Kogel. Pentru cei care doresc mai multă varietate, Alpbach, în apropiere, oferă o intrare optimă în domeniul schiabil "Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau". Populara stațiune de familie oferă în primul rând relaxare - fie în timpul unei plimbări de iarnă în jurul lacului Reither See, fie la piscina interioară sau în timpul unei cine confortabile la unul dintre restaurante. Pentru micii săi oaspeți, Reith oferă numeroase facilități, de la grădinița de schi până la așa numitul Kids Center.

Après-Ski-ul în Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau începe cu o oprire confortabilă într-una dintre cabanele rustice de munte. Aici vă puteți relaxa cu o masă consistentă. După aceea, puteți să vă avântați în dansuri serioase în pub-ul local "KAM-IN", cel puțin în weekend. În timpul săptămânii, barul oferă, printre altele, seri de cocktailuri și vinuri. Pub-ul Servus, Liftstüberl și Juppi Stadl sunt, de asemenea, locuri de întâlnire populare printre petrecăreți. Cei care preferă aerul proaspăt al iernii pot alege între drumeții cu rachete de zăpadă, săniușul, curling-ul sau pur și simplu patinajul pe gheață pe lacul înghețat din sat. Pentru cei care caută adrenalina în timpul vacanței, recomandăm un zbor în tandem spectaculos la o altitudine de 1.000 m, zbor cu o priveliște fantastică asupra Wildschönau. Programările sunt posibile în fiecare zi. Un alt punct culminant vă așteaptă cu Alpbachtaler Lauser-Sauser. 1.035 m de traseu , 134 m de diferență de nivel și nenumărate jumps și rostogoliri fac din cursa rapidă de pe Alpine Coaster o distracție uriașă pentru turiștii mari și mici. Dar aveți grijă, nu uitați să zâmbiți - punctul foto va veni cu siguranță...

Datorită fuziunii domeniilor schiabile Wildschönau și Alpbachtal cu o telegondolă de circulație, cu skipass-ul "Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau" se pot folosi 113 kilometri de pârtii, inclusiv trasee de schi. Aceasta include domeniile schiabile Markbachjoch/Lanerköpfl, Oberau, Schatzberg, Kramsach, Reither Kogel și Wiedersberger Horn. Domeniul schiabil este accesat de 45 de teleschiuri aflate între 690 și 2.025 m deasupra nivelului mării. De la Reith, o telecabină vă duce direct la Reither Kogel. În localitatea vecină Alpbach aveți acces la domeniile schiabile conectate de la Wiedersberger Horn și Schatzberg. Diferite coborâri de toate nivelurile de dificultate asigură faptul că toată lumea, de la începători la experți, se poate simți în elementul lor aici. Copiii sunt pe mâini bune în Bobos Kinderclub! Pentru familii și cunoscători, Schatzberg sau Reither Kogel sunt cele mai potrivite, în timp ce schiorii ambițioși vor adora coborâril de pe versanții nordici Markbachjoch și Lanerköpfl și diferitele zone de zăpadă adâncă și freeride, cu un total de 16 kilometri de trasee de schi marcate. La diferitele pârtii se poate ajunge confortabil cu skibus-ul gratuit. Pentru pasionații de snowboard, snowpark-ul de pe Wiedersberger Horn, fun park-ul de pe Schatzberg și centrul de curse și antrenament din Niederau oferă multă distracție și acțiune. Cu ocazia celei de-a 10-a aniversări a Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau, noul Hornbahn 2000 va fi inaugurat în iarna 22/23, ducându-vă în mai puțin de 4 minute până la cel mai înalt punct al domeniului schiabil. Noua stație montană a instalației pe cablu Hornbahn 2000 este, de asemenea, un adevărat punct de atracție: punctul de vedere de 360° "Top of Alpbachtal" oferă panorame unice către munților tirolezi. Iar pentru cei care doresc să împărtășească toate impresiile lor direct cu cei dragi, există 25 de hotspoturi Wi-Fi disponibile în întreg domeniul schiabil. Cu upgrade-ul la skipass-ul "SuperSkiCard", aveți la dispoziție 2.750 de kilometri de pârtii și 926 de instalații pe cablu în 21 domenii schiabile! Ce pasionat al sporturilor de iarnă nu visează să fie primul care face viraje în zăpada proaspăt pregătită? "Prima linie de schi" de la Wiedersberger Horn, în Ski Juwel, oferă tuturor celor care se trezesc devreme această experiență specială din martie până la sfârșitul sezonului. Urmat de un mic dejun copios într-una dintre cabanele rustice de munte începutul perfect al zilei este garantat.

Reith im Alpbachtal le oferă schiorilor de fond posibilitatea de a se distra pe traseul local de schi fond, lung de 5 km. Datorită nivelului ușor de dificultate, acesta este potrivit și pentru începători. În jurul micului sat de la poalele muntelui Reither Kogel există numeroase alte posibilități pentru schiorii de fond. Satele învecinate Alpbach, Breitenbach, Brandenberg și Kramsach oferă mai multe trasee de schi fond pentru orice nivel de îndemânare. Întreaga regiune are aproximativ 100 de kilometri de pârtii de schi fond.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Apartamente Tramberger, Alpbachtal, Austria

Verifica tarife si disponibilitate