TransilvaniaBooking on Facebook TransilvaniaBooking on Twitter TransilvaniaBooking on Pinterest TransilvaniaBooking on Google+ TransilvaniaBooking Blog TransilvaniaBooking RSS

Circuit Piata de Craciun - Bavaria avion & autocar 2017

de la 399 euro / persoana (vezi detalii)

REVELION 2018: Revelion Bali - Indonezia 2018

de la 1314 euro / persoana (vezi detalii)

Piata de Craciun - Berlin 2017

de la 149 euro / persoana (vezi detalii)

Piata de Craciun - Viena, Austria - Autocar 2017

de la 199 euro / persoana (vezi detalii)

Piata de Craciun - Paris 2017

de la 269 euro / persoana (vezi detalii)

Circuit Amsterdam - 1 decembrie 2017

de la 295 euro / persoana (vezi detalii)

Ski Tirol, Austria 2017 - 2018

de la 255 euro / persoana (vezi detalii)

Circuit Praga, Cehia - 1 decembrie 2017

de la 299 euro / persoana (vezi detalii)

Alte servicii - Asigurari medicale si storno

TRANSILVANIA BOOKING prin agentul autorizat broker de asigurari închieie asigurări medicale de calatorie şi storno. Dacă vrei să pleci un weekend în străinătate sau vrei să faci înconjurul lumii într-un an, nu uita de asigurarea medicală şi storno. Sună şi află care e cea mai portivită pentru tine.

Călătoriți fără griji în vacanță! Asigurarea medicala de călătorie nu este obligatorie dar este recomandată. Asigurările medicale se pot încheia până înainte de ziua plecării și acoperă urgențe medicale. În cazul în care ați încheiat o astfel de poliță, și aveți nevoie de asistență medicală, trebuie să știți că ele sunt valabile și în cazul cabinetelor particulare precum și a celor de stat. În primul rând, înainte să vă prezentați la cabinetul medical, trebuie să sunați la numărul care apare pe polița dumneavoastră de asigurare, atunci operatorul companiei va prelua cazul și va lua legătura cu unitatea medicală care vă va acorda îngrijiri.

Toate aceste sunt necesare pentru ca compania să preia cheltuielile medicale. Este bine să știți că, există posibilitatea, ca unitatea medicală să nu recunoască drept garanție polița dumneavoastră și pot solicita plata integrala a serviciilor medicale oferite. În acest caz, companiile asiguratoare vă sfătuiesc, să păstrați toate documentele emise de unitate, inclusiv cele de plată, pentru întocmirea unui dosar de daune la întoarcerea în țară.

Asigurările storno sunt asigurări de anulare a călătoriei. Ele se pot încheia cel târziu la data întocmirii contractului cadru și emiterii facturii prin care ați achiziționat pachetul, sejurul sau biletele de avion. Polița de asigurare storno acoperă cazurile în care nu mai puteți pleca în concediu din următoarele motive:

  • cazuri de boală cu recomandarea medicului de tratament la domiciliu sau spital;
  • cazuri de spitalizare de urgenta;
  • cazuri de deces în familie a rudelor de gradul I și II.

Suma plătită se rambursează integral în termen de 30 de zile de la data depunerii dosarului de daună.

Tarifele pentru asigurările medicale se încadrează între 22 și 36 lei de persoană, în funcție de companie. Iar tarifele pentru asigurările storno sunt calculate ca procent din suma achitată pentru sejur, și sunt în jurul a 2% din totalul serviciilor contractate.

aero travel bibi touring blue air christian tour cocktail fibula eurolines europatravel hotelcon intera iri travel katargo nova touring omnia turism paradise paralela 45 prestige tours ruefa teztour tui ztour
© 2020 transilvaniabooking.com